Waardevolle SEO TIPS
9 januari 2017
Webdesign Veldhoven
9 januari 2017
Alle blogberichten

Webdesign Eindhoven

Webdesign trends.

De trends op het gebied van webdesign veranderen voortdurend. Wat drie jaar geleden als ‘mooi en vernieuwend’ werd beschouwd, lijkt nu bijna ‘ouderwets’. De technologie ontwikkelt zich immers in een razend tempo en met de nieuwe technieken veranderd ook het webdesign voortdurend. Onze ontwerpers werken volgens de laatste trends en onze websites voldoen aan de nieuwste technieken.


Responsive webdesign in Eindhoven.

Het internet verandert. Tegenwoordig bekijkt iedereen websites ook via een tablet of mobiele telefoon. Een website die alleen gemaakt is voor desktop is vaak op andere devices slecht leesbaar. Je kunt een aparte mobiele website laten maken om dit probleem op te lossen, maar er is een alles-in-1-oplossing. Een responsive website is hiervoor de oplossing. Met deze techniek maak je één website, die zich automatisch aanpast aan de gebruikte schermgrootte. Het ontwerp en de functionaliteit worden 100% geoptimaliseerd voor het apparaat waarop je de website bekijkt.


Betaal niet te veel voor uw website in Eindhoven!

Een website heeft u bij Brand Hero al v.a. €495,- excl. btw. Onze 'Budget' website is opgezet binnen een WordPress template en is geen maatwerk. Als u voor onze betaalbare website kiest heeft u dus een website waar jaren mee vooruit kunt. Een groot verschil met andere aanbieders is dat u bij ons heel weinig zelf hoeft te doen. Wij bouwen, onderhouden en optimaliseren uw website. Om deze reden heeft u een betaalbare website!


100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Wij vinden het belangrijk dat u volledig tevreden bent met uw website. Daarom hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie! We kunnen ook bij u langs komen in Eindhoven om uw ideeën te bespreken! Bel 040-7370352 voor een vrijblijvend gesprek.

Op zoek naar een professionele partij die u helpt met uw responsive WordPress website? Er komt veel kijken bij het ontwerpen van een website. Het is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Webdesign heeft niet alleen betrekking op de uitstraling van uw website, maar ook op de navigatie, indeling en gebruiksvriendelijkheid. Een webdesign wordt ontwikkeld na het gesprek dat u met ons heeft in Eindhoven. Brand Hero is persoonlijk & to the point! Zo stellen we u vragen over welke onderdelen belangrijk voor u zijn? Welke navigatiestructuur is voor u ideaal? Welke content komt op de website? We denken vanuit uw doelgroep, producten en diensten voor een voor een optimale website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *